Om oss

Borrarens bästa vän

Produktion är nyckeln tillframgång i många sammanhang och så även inom borrning och grundläggning. Bra grejer i form av effektiva maskiner och borrutrustning av hög kvalitet är viktigt, men dessutom behövs ibland en partner som kan hjälpa till om/när det kärvar.

Vi på Gruse har valt de maskiner och den utrustning vi säljer med stor omsorg för vi vet hur det ser ut ute i verkligheten. Vi finns dessutom här för dig som borrar för att hjälpa till med allt från en läckande hydraulslang till en ”Borrkorna Special” för just ert projekt.

GRUSE är en produkt av tre personers tro på hög servicenivå och personligt engagemang.

Gruse är ett familjeägt och -drivet företag med 6 anställda och vi som jobbar på Gruse gör det för att vi gillar borrning och stora maskiner! Målet är att hålla en hög kunskapsnivå hos alla som jobbar här för att våra kunder skall kunna få snabb service och korrekta svar. Den gemensamma faktorn hos personalen och den stora drivkraften i hela företaget är intresset för borrning och grundläggning, maskiner och människor.

Vi har våra lokaler på Håtunaholms herrgård mellan Bålsta och Sigtuna. I vår verkstad tar vi naturligtvis hand om våra egna maskiner, men vi hjälper också våra kunder med allt från föreskrivna servicar till ombyggnationer och renoveringar.

I våra lokaler har vi lager av bland annat ringborrkronor, piloter, sänkborrhammare, stag med tillbehör, spolhuvuden, nackadaptrar och reservdelar.

GRUSE och Miljön

Vi på GRUSE är mycket måna om att i alla lägen värna om vår miljö.

Det transportbolag vi rekommenderar är miljöcertifierat och vi förordar alltid tågtransporter genom Europa. Vi kör alla firmans fordon i mesta möjliga mån på ECOpar (miljödiesel) och vi reser helst med tåg.

Självklart följer vi alla lagar och rekommendationer när det gäller hantering av oljor mm både på arbetsplatser och i vår egen verkstad. I största möjliga mån ser vi också till att köra allting från papper till metall till återvinning.

GRUSE är medlem i Svensk Grundläggning (SAFE), FAB (Föreningen Aktiva i Borrbranschen) samt avtalsleverantör till Geotec och självklart bär alla anställda ID06 vid besök ute på arbetsplatser.

Information om GDPR

Vi analyserar och inventerar våra uppgiftsregister och har påbörjat ett kontinuerligt arbete för att i framtiden säkerställa att vår information hanteras och förvaras på ett säkert sätt i och med EUs nya allmänna dataskyddsförordning som trädde i kraft under maj 2018

Kontakta oss

Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan.

6 + 1 = ?