AKTUELLT 2019-05-07

Vi söker tekniker med intresse för hydraulik, mekanik och elektronik

GRUSE importerar, säljer, servar, lagar och bygger om maskiner för borr- och grundläggnings-branschen. Vi jobbar med främst borriggar och kompressorer, men våra kunder har maskiner av allehanda slag och vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dem.

Vi letar efter Dig som vill ha ett varierande och utvecklande arbete, som gillar att klura, felsöka och läsa el- och hydraul-scheman, som gärna svetsar och använder släggan och som inte vill åka till samma plats år ut och år in. Vi hoppas att du gillar både hydraulik, elektronik, mekanik och gärna även radioteknik för hos oss kommer du att få jobba med stora maskiner i en utmanande, positiv och givande arbetsplats med stor bredd på uppgifterna, snabba puckar och korta beslutsled. Här hjälps alla åt och vi jobbar som ett lag mot samma mål; att lösa våra kunders problem och behov.

Du som börjar hos oss måste naturligtvis inte kunna allting på en gång utan kommer att få fullt stöd av de erfarna tekniker som jobbar på GRUSE idag och dessutom från våra underbara internationella leverantörer. Vi har ett väl utvecklat system för arbets-ordrar och personal som hjälper till med reservdelsbeställningar och logistik.

Företaget växer ständigt och vi flyttar in i nybyggda lokaler med stor verkstad i Draget Bålsta under 2019. Du som vågar och vill har en god chans att utvecklas och även stiga i graderna allteftersom företaget växer.

Du behöver kunna tala bra svenska och gärna även engelska. Om Du har erfarenhet från borrning och/eller grundläggning är det en stor fördel.

Vi kommer att hålla intervjuer löpande och vi har mycket att göra så vi hoppas att Du snart hör av Dig till oss! 🙂

Stefan Nygren                   0738-330 606                   stefan.nygren@gruse.se