Borriggar för brunnsborrare

MODELLSLAGLÄNGD (m)VIKT ca (ton)ÖVRIGT
Hütte
HBR608R »
3, 616Rörhanteringssystem
HBR204GT »3, 4, 613
HBR205GT »3, 4, 617Rörmagasin
HBR202D/E »1 – 2För energiborrning i källare
Mori
Mori P20 »38,5Rörmagasin 210 m
Mori P20.1 »310Rörmagasin 300 m

Borriggar för brunnsborrning från Mori och Hütte

Vi har letat länge efter en brunnsborrarmaskin och hos Mori fann vi det vi sökte; en smidig och driftsäker maskin med magasin, avledarhus och radiostyrning. Moris brunnsborrarrigg finns i två utförande där P20 är standardmodellen och P20.1 är lite kraftigare, starkare och kan ta fler rör i magasinet. Denna maskin kan anpassas till brukarens önskemål och kan levereras runtomsvängande.

Hütte tillverkar mångsidiga och kraftfulla maskiner och deras alternativ till dig som är brunnsborrare är antingen en maskin som även kan användas för grundläggningsprojekt eller till mer krävande energiprojekt där det behövs ”mer maskin”. Hüttes HRB608R är ett bra exempel. Den är även känd som ”Finspångs rekordborrigg” (se artikel r) och till dess effektivitet hör 6 meters slaglängd, ett specialutvecklat avledarhus samt ett unikt hanteringssystem.

I Sverige sköter GRUSEs egna servicetekniker eftermarknaden tillsammans med samarbetspartners från Gällivare i norr till Malmö i söder. Vi vet alla att den verkliga ekonomin sitter inte i inköpspriset utan i maskinens produktion och vi strävar alltid efter högsta möjliga servicenivå.

Vi hänvisar till MASKIN03 i all handel med maskiner.

Om du är intresserad av en borrigg till ditt brunnsborrningsföretag är du varmt välkommen till oss!

 

Kontakta oss

Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan.

0 + 1 = ?