AKTUELLT 2018-02-12

GRUSE SÖKER SERVICETEKNIKER

Vill du vara en del av ett växande företag och tycker om att jobba med maskinteknik? Känner du till borrbranschen och har en känsla för service och kundkontakt? GRUSE Maskin & Teknik behöver nu utöka med en servicetekniker.

GRUSE Maskin & Teknik består av ett team på i nuläget fem personer och befinner oss mellan Bålsta och Sigtuna, norr om Stockholm. GRUSE är vidareleverantör av maskiner för kunder inom borrbranschen och utför även service och reparation i verkstaden och på fältet. Den gemensamma faktorn hos personalen och den stora drivkraften i hela företaget är intresset för borrning och grundläggning, maskiner och människor. På GRUSE värderar vi kontakten med våra kunder högt och vi tror på teamwork. Vi strävar alltid efter att gå den extra sträckan för att lösa problem och för att tillfredsställa våra kunders behov.

Som servicetekniker på GRUSE kommer du att arbeta med service, reparation och felsökning av mekaniksystem, elsystem och hydrauliksystem på borriggar, kompressorer, sänkborrhammare, betongpumpar, med mera. I arbetet ingår också svetsning och tillverkning av borrutrustning. Du kommer att jobba med fältarbete runtom i landet vilket innebär att Du är bekväm med regelbundna resor. När Du inte reser kommer Du att jobba tillsammans med våra servicetekniker i verkstaden.

VAD VI SÖKER:

  • Breda kunskaper inom reparation av mekaniksystem/elsystem/hydrauliksystem
  • Tidigare erfarenhet av borrbranschen (grundläggning, brunnsborrning med mera)
  • Hög känsla för service och lösningsinriktad
  • Språkkunskaper i engelska
  • B-Körkort krävs

MERITERANDE:

  • Självgående och ansvarstagande
  • Språkkunskaper inom tyska och italienska
  • God datorvana

GRUSE Maskin & Teknik kan erbjuda Dig en bra arbetsplats med en framåtsträvande företagskultur. Hos oss får Du möjlighet att arbeta på det sätt Du känner dig bekväm med. Vi erbjuder Dig ett roligt arbete med stark anda av gemenskap och vill ge Dig vårt förtroende som arbetsgivare. Vi vill att Du ska känna Dig som en i vårt team och hoppas att Du vill bli en av oss!

Vill du bli en av oss på GRUSE? Varmt välkommen att skicka ditt CV till oss tillsammans med personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@gruse.se.